Question
Aggiornato il
Utente eliminato
4 ott 2018
Domande Arabo
Come si dice in Arabo? How to say in Egyptian Arabic: I am half Egyptian or i have Egyptian roots ?
Risposte
Leggi ulteriori commenti
- Arabo
أنا نصف مصري أو عندي جذور مصرية
Utente esperto
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Arabo
half egyptian = نصف مصرى
Pronounce = Nesf masry
i have egyptian roots = انا من جذور مصرية
pronounce = ana men gozor masrya
roots = جذور
Pronounce = Gozor
Utente esperto
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Arabo Quasi esperto
- Francese (Francia)
انا اصولي مصرية
انا ذو جذور مصرية
انا اصلي من مصر
Questa risposta ti è stata d'aiuto?