Question
Aggiornato il
16 nov 2018
- Coreano
-
Olandese
-
Inglese (Stati Uniti)
-
Francese (Francia)
Domanda chiusa
Domande Olandese
Qual è la differenza tra zullen e Mogen ?Sentiti libero di rispondere con un esempio.
Risposte
Leggi ulteriori commenti
- Olandese
- Inglese (Regno Unito) Quasi esperto
Zullen = shall.
Shall we go to the mall?
Zullen we naar het winkelcentrum gaan?
Mogen = can / may or to like
Can we go to the mall?
Mogen we naar het winkelcentrum gaan?
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Olandese
- Francese (Francia)
zullen: means that you decide to take the step to do things?
Zullen we naar de bioscoop gaan?
Zullen zij echt zo dom zijn?
Mogen: means the authorization: Mogen wij nu naar buiten gaan?
Jullie mogen niet buiten het hek komen.
Kunnen: means the possibility:
Wij kunnen vandaag niet die route nemen, want die is geblokkeerd.
Kun je morgen even langskomen om je boek op te halen?
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Olandese
Zullen is wat you will do, mogen is what you may or may not do.
Questa risposta ti è stata d'aiuto?