Question
Aggiornato il
18 gen 2019
- Russo
-
Inglese (Stati Uniti)
-
Ceco
-
Francese (Francia)
Domanda chiusa
Domande Polacco
Che cosa significa uobecniane ?
Risposte
Leggi ulteriori commenti
- Francese (Francia)
- Polacco
To znaczy że podkreśla się istnienie czegoś, sprawia że coś będzie zauważone.
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Polacco
It means the same as "obiecane" but we don't use "uobiecanie"
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
Utente eliminato
Nie ma słowa uobecniane, może być obiecane (jakaś rzecz komuś) lub obiecanie (ktoś obiecuje komuś), a znaczy to mniej więcej jak przysięgać, zobowiązać się
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Polacco
wyraźnie coś komuś pokazać, wykazać coś w sposób oczywisty
Questa risposta ti è stata d'aiuto?