Question
Aggiornato il
10 mag 2019
- Arabo
-
Inglese (Regno Unito)
-
Inglese (Stati Uniti)
-
Italiano
Domande Arabo
باللهجة المصرية وش معنى متنيل بستين نيلة ؟
Risposte
Leggi ulteriori commenti
- Arabo
متنيل بستين نيلة دي بنقولها على حاجة مش نافعة أو بايظة يعني بالأخير بتعبر عن مدى سوء الوضع
Utente esperto
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Arabo
- Arabo
- Arabo
منتهى الفشل والغباء..
أو آداءه في غاية السوء
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Arabo
@Basma_-
انا عارف ان دا مش سؤالك. بس انتي جاوبتي عليه ما شاء الله اجابة مميزة 😀
لو في واحدة بنتها مش عاوزة تذاكر هتقولها، اتنيلي ذاكري.
Utente esperto
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Arabo
@Boooudy هي مسألتش عن الفعل هي سألت عن
expression على بعضه
Utente esperto
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Arabo
@Basma_-
يا ماشاء الله، هو اتنيل كمان بقي فعل وفي منه اكسبرشن، دا الواحد مش متابع اللغة بقاله فترة بقى علي كدا.
Utente esperto
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Arabo
@Basma_-
انا مش متأكد اذا كنتي انتي اللي كلمتها قبل كدا علي اللغة الالماني والكوري ولا لأ!! 🤔
Utente esperto
Questa risposta ti è stata d'aiuto?