Question
Aggiornato il
13 mag 2019
- Spagnolo (Messico)
-
Inglese (Stati Uniti)
-
Turco
Domande Turco
Qual è la differenza tra eyvallah e Teşekkür ederim ?Sentiti libero di rispondere con un esempio.
Risposte
Leggi ulteriori commenti
- Turco Quasi esperto
İkisinde teşekkür etmek anlamındadır. Eyvallah ; arapçadan geçme bir kelimedir.
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Turco
Eyvallah, kinaye anlamda da kullanılabilir mesela eyvallah,bana da bunu yaptın ya! Gibi 😊
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Turco Quasi esperto
Yakın bir arkadaştan.. Birşey istendiğinde olumsuz cevap alınırsa.. Eyvallah canım sağolsun. Cevabı verilebilir.
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Spagnolo (Messico)
- Turco Quasi esperto
- Turco