Question
Aggiornato il
24 set 2019
- Arabo
-
Inglese (Stati Uniti)
-
Africano
-
Francese (Francia)
Domande Arabo
Come si dice in Arabo? ما معنى (بلحة) بالمصري؟ ولماذا يسمون الرئيس بلحة؟ *انا عربي
Risposte
Leggi ulteriori commenti
- Arabo
بلحة مفرد بلح الي يعني رطب
أما توظيفها من قبل الاخوان المصريين فـ الله أعلم
🙂
0
likes
2
disagrees
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Arabo
بلحة، هى نوع من انواع الفواكه،، ويسمى السيسي ببلحة، لأن كان في فيلم لمحمود عبدالعزيز كان طالع في مجنون واسمه بلحة، المهم انه كان مجنون بس فاكر نفسه عارف كل حاجة ومش معترف انه مجنون،، عشان كدا تم تسمية السيسي بلحة،، والمصريين العاديين هما اللي سموه بلحة مش الاخوان ولا حاجة...
Utente esperto
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Arabo
- Inglese (Regno Unito)
- Inglese (Stati Uniti)
- Arabo
- Arabo
بلحة مفرد بلح
والناس تطلق على السيسي بلحة لأنه احمق وتافه ولا يستطيع أن يكون جملة واحدة مفيدة ويظن نفسه انه عبقري وطبيب وفيلسوف وقائد عظيم انقذ مصر والعالم من الاسلام السياسي حسب قوله
Questa risposta ti è stata d'aiuto?