Question
Aggiornato il
15 nov 2019
- Arabo
- Inglese (Stati Uniti) Quasi esperto
-
Turco
-
Inglese (Regno Unito)
Domande Turco
Che cosa significa tatmadığım ?
Risposte
Leggi ulteriori commenti
- Turco
Bu sözcük iki yerde de kulanılabiliyor:
1= Daha önce herhangi bir yemeğin ya da içeceğin tadına bakmadıysan (yani denemediysen) kullanırsın.
Sosisli daha önce tatmadığım bir yemek.
2= Bazen de o duyguyu daha önce hiç hissetmediğinde kullanılır.
Sevmek benim daha önce hiç tatmadığım bir duygu.
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Turco
Umarım yardımcı olabilmişimdir 😄
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Arabo
- Inglese (Stati Uniti) Quasi esperto
@dogademirer peki “ tatmadığım zevki kalmadı dünyada “ tam ne demek söyleyebilir misiniz bi zahmet olmasın
- Inglese (Regno Unito)
- Turco
The ones I have not tasted yet = tatmadığım
Tatmadığım lezzet yok = there is no taste I haven’t tried.
Tatmadığım için bilemem = I wouldn’t know the taste because I haven’t tried it.
Tatmadığım zevk kalmadı dünyada = there isn’t a pleasure/experience left in the world that I haven’t tried.
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Arabo
- Inglese (Stati Uniti) Quasi esperto
- Turco
@Dimaokar dersteydim kusura bakmayın ☺️🙏🏻
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Arabo
- Inglese (Stati Uniti) Quasi esperto
- Turco
- Curdo Quasi esperto
- Turco
Daha önce denememiş anlamına geliyor
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Arabo
- Inglese (Stati Uniti) Quasi esperto