Question
Aggiornato il
5 dic 2019
- Inglese (Stati Uniti)
-
Portoghese (Brasile)
-
Turco
Domande Turco
Che cosa significa aman ?
Risposte
Leggi ulteriori commenti
- Turco
@olimpolimpo That's depend on your sentences. But usually use watch out! meaning.
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Turco
Aslında net bir anlamı yok. Kullanımına göre değişiyor :)
Aman bee! : bıktım artık anlamında
Aman yaa banane : sizi ilgilendirmediğini vurgulamak için
Aman aman ( hızlıca ve biraz yüksek sesle ) dikkat et : seslendiğiniz kişiyi hızlıca uyarmak için
Aman tanrım : şaşkınlık
Amanın da amanın kim gelmiş : uzun süredir görülmeyen biri geldiğinde ve bu şaşkınlık yarattığında
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Turco
We use it to increase the effect of a sentence or a exclamation.
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Inglese (Stati Uniti)
- Turco
Sakın ha ! anlamında DİKKAT! anlamında istenmeyen uzak ya da yakın riskli tehlikeli olduğu düşünülen her durum íçin kullanılır.
Araba üzerinize gelirken bir no name person "aman" diyebilir uyarı anlamında
aman bıkkınlık da belirtir,- aman bıktım bu sorunlardan gibi
Questa risposta ti è stata d'aiuto?