Question
Aggiornato il
6 feb 2017
- Inglese (Stati Uniti)
-
Olandese
-
Tedesco
-
Spagnolo (Spagna)
Domanda chiusa
Domande Olandese
Qual è la differenza tra naamwoord e zelfstandig naamwoord ?Sentiti libero di rispondere con un esempio.
Risposte
Leggi ulteriori commenti
- Olandese
Naamwoord =
* either a 'zelfstandig naamwoord'
(a noun, e.g. man, mannen, hond, honden, water)
* or a 'bijvoeglijk naamwoord'
(an adjective, e.g. goed, goede, beter, leuk)
Example:
De man is groot.
* de = lidwoord = article
* man = zelfst. naamw. = noun
* is = werkwoord = verb
* groot = bijvoeglijk naamwoord = adjective
Anything else, feel free to ask.
(I love it, it's my hobby 😅)
Utente esperto
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Olandese