Question
Aggiornato il
3 ott 2020
- Portoghese (Brasile)
-
Inglese (Stati Uniti)
-
Turco
Domande Turco
Qual è la differenza tra O zaman e Yani ?Sentiti libero di rispondere con un esempio.
Risposte
Leggi ulteriori commenti
- Azerbaigiano
- Turco
@isabelelion O zaman= Then
Example:
" Eğer onları yenemiyorsan o zaman onlara katıl!"= "If you can't beat 'em, join 'em!"
o zaman bunlar ne?=then what are these?
karar verilmiştir o zaman=then it's decided
Yani=So
Demek oluyor ki, şu demek ki, demek anlamında açıklama sözü olarak kullanılır.=So it means, it is used as a word of explanation to mean.
Example:
Ne yani!=So what?
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Portoghese (Brasile)
- Azerbaigiano
- Turco