Question
Aggiornato il
18 ott 2020
- Inglese (Stati Uniti)
- Arabo
-
Turco
Domande Turco
Qual è la differenza tra pazar günleri e pazarları e when to use each one ? ?Sentiti libero di rispondere con un esempio.
Risposte
Leggi ulteriori commenti
- Turco
Pazar günleri bisiklet sürerim
Pazarları bisiklet sürerim.
Same meaning
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Turco
@taekwondofatimah
Pazar is a day of week.
Pazar day =Pazar
Pazar günü=Pazar
Birinde günü yazarak onu vurguluyorsun.
Pazar günü spor yapacağım.
Pazar spor yapacağım.
Bu ikisi de kullanılır.Aynı şey çoğul olarakta geçerli.
Pazar günleri=Pazarları
Pazar günleri tatil.
Pazarları tatil.
Çoğul olduğunda eğer resmi bir yazışma ise günleri kullan.Ama günlük kullanımda ikiside olur.
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Inglese (Stati Uniti)
- Arabo
- Turco