Question
Aggiornato il
5 dic 2020
- Russo Quasi esperto
- Inglese (Stati Uniti)
-
Inglese (Stati Uniti)
-
Inglese (Regno Unito)
Domanda chiusa
Domande Turco
Hello guys! Could you check it please
Geleceğin ne olacağını tahmin etmek zor. Belki de insan toplumunda yapay zekaya sahip robotlar ortaya çıkacak ve insanlar başka gezegenlere taşınmaya başlayacak. Ve bu mümkün, çünkü bir zamanlar insanlar dünyanın düz olduğunu düşündüklerinde, ama okyanusun genişliğini sürmeye ve kıtaları keşfetmeye başladıklarında, her şeyin tamamen farklı olduğunu anladılar.
İnsanlar, bir zamanlar yeni kıtalar keşfettikleri için, zamanla yeni gezegenler keşfetmeye başlayacaklar. Kişi hareketsiz oturamaz, geleceğe yöneliktir, önünde ifşa etmesi gereken birçok sır vardır.
Risposte
Leggi ulteriori commenti
- Russo Quasi esperto
- Inglese (Stati Uniti)
Birkaç yüz yıl içinde bir insanı neyin beklediğini kimse bilemez. Çok şey kişinin kendisine bağlıdır, tarihi yaratan ve geleceği inşa eden odur. Her birimiz dünyayı sadece kendisinin daha iyi hale getirebileceğini anlamalıyız. Mesela sokağa sıradan bir selefi poşet atarak dünyamızı kirlettin, çünkü bu poşet bin yıldan fazla çürüyecek! Gelecekte bize yardımcı olacak keşifler yapabilmek için dünyamızı geliştirmeli ve bu nedenle iyi çalışmalıyız.
Geleceğimizi sadece biz kendimiz seçiyoruz!
- Russo Quasi esperto
- Inglese (Stati Uniti)
- Turco
- Inglese (Stati Uniti) Quasi esperto
@moonima Gelecekte ne olacağını tahmin etmek zor. Belki de yapay zekaya sahip robotlar ortaya çıkacak ve insanlar başka gezegenlere taşınmaya başlayacaklar. Ve bu mümkün, çünkü bir zamanlar insanlar dünyanın düz olduğunu düşünüyorlardı. Ama sonra okyanusun genişliğini sürmeye ve kıtaları keşfetmeye başladıklarında, her şeyin tamamen farklı olduğunu anladılar.
İnsanlar, bir zamanlar yeni kıtalar keşfettikleri gibi, gelecekte yeni gezegenler de keşfetmeye başlayacaklar. Kişi bir şey yapmadan öylece duramaz, geleceğe yöneliktir, önünde ifşa etmesi gereken birçok sır vardır.
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Turco
- Inglese (Stati Uniti) Quasi esperto
@moonima Birkaç yüzyıl içinde bir insanı neyin beklediğini kimse bilemez. Çoğu şey kişinin kendisine bağlıdır, tarihi yaratan ve geleceği inşa eden odur. Her birimiz dünyayı sadece kendimizin daha iyi bir hale getirebileceğimizi anlamalıyız. Diyelim ki sokağa bir poşet attın, bunu yaparak doğaya büyük zarar verdin çünkü bu poşet bin yıldan uzun bir süre doğada kalacak. Gelecekte bize yardımcı olacak keşifler yapabilmek için dünyamızı geliştirmeli ve bunun için çok çalışmalıyız.
Geleceğimizi sadece biz kendimiz seçiyoruz!
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Russo Quasi esperto
- Inglese (Stati Uniti)