Question
Aggiornato il
9 dic 2020
- Turco
-
Inglese (Stati Uniti)
-
Spagnolo (Spagna)
Domande Inglese (Stati Uniti)
Come si dice in Inglese (Stati Uniti)? vay canına
Risposte
Leggi ulteriori commenti
- Turco
- Inglese (Stati Uniti) Quasi esperto
Tam vay canına anlamını veren sanırım wow demek
Bunun dışında
Aman allahım gibi bir ifade için good heavens, good lord
Mümkün değil cidden mi gibi bir anlam için no way , you don’t say diyebilirsin
Bir şeye şaşırmak değil de etkilenmek beğenmek anlamında vay canına demek istiyorsan
fascinating, impressive, gorgeous, glamorous, dazzling gibi sıfatlar kullanabilirsin
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Turco