Question
Aggiornato il
1 feb 2021
- Italiano
-
Turco
-
Inglese (Stati Uniti)
-
Spagnolo (Spagna)
Domande Turco
Che cosa significa Allah bereket versin ?
Risposte
Leggi ulteriori commenti
- Turco
- Turco
Bereket bolluk,çokluk anlamındadır.
Allah bereket versin bir kazanç karşında hoşnut olduğunu yani memnun kaldığını belirten anlamındadır.
Örneğin:
1-Allah bereket versin bugün sattığımız eşyalardan iyi para kazandık.
2-Allah bereket versin bugünde güzel yiyecekler yedik.
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Italiano