Question
Aggiornato il
1 dic 2014
- Inglese (Regno Unito)
- Turco Quasi esperto
-
Turco
-
Inglese (Stati Uniti)
Domande Turco
Come si dice in Turco? how long something lasts... example: "the battery will last all day", "the journey will last 3 hours". is the verb sürmek used?
Risposte
Leggi ulteriori commenti
- Turco
- Inglese (Regno Unito)
Yes you use the "sürmek" verb ^^.
"the battery will last all day" : batarya bütün gün sürecek
"the journey will last 3 hours" : seyahat 3 saat sürecek
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Turco
Verb gitmek is more suitable for first one here.
The battery will last all day
Batarya tüm gün gidecek
Sürmek is suitable for second one here
Yolculuk 3 saat sürecek
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Inglese (Regno Unito)
- Turco Quasi esperto
- Turco
@yanis76 But you've just had a true reply now 😂
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Inglese (Regno Unito)
- Turco Quasi esperto
- Turco
- Inglese (Regno Unito)
- Turco Quasi esperto
@biybu i get asked this a lot. if it is okay... i can help you on here. I will keep an eye on your posts.. maybe in the future.. hadi bakalım
Utente esperto
- Turco
Uygulamana baktım da Android için de çıkarmalısın bence, daha çok kullanıcıya sahip olabilirsin.
Bu arada tam aradığım kişisin, profilime baksana! Hem Çinceye hem de İngiliz İngilizcesine merakım var, benim için tam bir biçilmiş kaftansın. Bakalım bu deyimi anlayacak mısın, anlamına bakmadan tabi... hadi bakayım 😂 İngiltere'nin neresi?
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Inglese (Regno Unito)
- Turco Quasi esperto
@biybu zaten biliyorum. ama Android için çok zamanım yok ... Android aletlerim de yok... zor. ama .. gelecekte bakalım.
aslında... çincem çok basıt (sadece kanton lehçesi)... ben tam İngilizim :)
İngiltere'nin güneyde yaşıyorum :)
Utente esperto
- Turco
alet yerine aygıt kullan
Çincen başlangıç seviyesinde
ve İngiltere'nin güneyinde yaşıyorsun
UCL'den mezun olan birinin iş bulma imkanı ne denli kolay, İngiltere'de? Bilgin var mı hiç?
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Inglese (Regno Unito)
- Turco Quasi esperto
@biybu hiç fikrim yok.. çok zaman önce üniversiteden mezun oldum...(16 yıl önce galiba)
Utente esperto
- Turco
Anladım, profilimdeki sorduğum soruyu cevaplar mısın? :>
Questa risposta ti è stata d'aiuto?