Question
Aggiornato il
20 lug 2021
- Rumeno
-
Inglese (Stati Uniti)
Domande Inglese (Stati Uniti)
Come si dice in Inglese (Stati Uniti)? Mi-e drag de ea
Risposte
Leggi ulteriori commenti
- Inglese (Stati Uniti)
I like her. Or maybe “I love her”
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Rumeno
- Inglese (Stati Uniti)
Nu chiar știu ce înseamnă “dote” nu o folosim foarte mult 🙈
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Rumeno
Înseamnă a plăcea foarte mult pe cineva, "dote on someone", este o expresie.
- Inglese (Stati Uniti)
Da m-am uitat în Dicționar tocmai acuma
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Rumeno
- Inglese (Stati Uniti)
Nu aș recomanda să folosești aceasta (??? Nu știu limba foarte bine) expresie pentru că dacă eu nu o recunosc ca un vorbitor nativ atunci… ce folos
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Rumeno