Question
Aggiornato il
25 lug 2021
- Inglese (Stati Uniti)
- Ebraico
-
Greco
-
Arabo
-
Svedese
Domande Svedese
Mostrami frasi di esempio con från och ifrån... varsågot, kan ni ge mig exempel? Tack! .Indicami il maggior numero possibile di espressioni quotidiane.
Risposte
Leggi ulteriori commenti
- Svedese
Var kommer du ifrån? Jag kommer från Sverige.
From where do you come?
I come from Sweden.
Utente esperto
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Inglese (Stati Uniti)
- Ebraico
- Svedese
@iyavor IFRÅN means WHERE FROM/FROM WHERE
FRÅN means just FROM
ANOTHER MEANING OF IFRÅN:
Polisen tog ifrån rånaren pistolen.
The cop took the pistol from the robber.
Utente esperto
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Inglese (Stati Uniti)
- Ebraico
- Svedese
Yes literally. You either say : varifrån kommer du OR var kommer du ifrån
Utente esperto
Questa risposta ti è stata d'aiuto?