Question
Aggiornato il
3 nov 2021
- Francese (Francia)
- Olandese (Belgio)
-
Spagnolo (Spagna)
-
Tedesco
-
Islandese
Domande Polacco
Che cosa significa Nie można tego ot tak po prostu wytrząsnąć z rękawa ?
Risposte
3 nov 2021
Domanda in primo piano
- Polacco
To znaczy, że nie można tej rzeczy znaleźć/zdobyć/kupić/dostać w tej chwili albo w prosty sposób. "Nie wytrząsnę tego z rękawa" oznacza, że nie mam tej rzeczy, nie potrafię jej szybko znaleźć.
Questa risposta ti è stata d'aiuto?