Question
Aggiornato il
2 gen 2022
- Indonesiano
-
Arabo
-
Inglese (Stati Uniti)
-
Francese (Francia)
Domande Arabo
Qual è la differenza tra اتكتب e مكتوب ?Sentiti libero di rispondere con un esempio.
Risposte
Leggi ulteriori commenti
- Arabo
مكتوب صفة adjective
in slang اتكتب past tense verb
( equivalent to كُتِبَ in fusha/standard Arabic)
Utente esperto
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Arabo
مكتوب is intransitive
اتكتب past
مكتوب / مفتوح/ مقفول all are intransitive
Utente esperto
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Arabo
@Njwfd1
اللي اتكتب في الجرايد إن رمضان بُكره
اشتريت سلسلة جديدة مكتوب عليها اسمي
كل الأقدار مكتوبة
اسمي اتكتب غلط في ورقة الحضور
( if you need translation let me know)
Utente esperto
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Indonesiano