Question
Aggiornato il
17 feb 2022
- Arabo
-
Turco
-
Inglese (Stati Uniti)
-
Inglese (Regno Unito)
Domande Turco
Qual è la differenza tra Gözünüzü seveyim
e Allah aşkına ?Sentiti libero di rispondere con un esempio.
Risposte
Leggi ulteriori commenti
- Turco
@Fatima_Alabbadi
Allah aşkına: for the love of Allah
Gözünü seveyim is a idiom.Its literally meaning is "I will love your eye".Its figuratively meaning "I begs"
Utente esperto
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Turco
@Fatima_Alabbadi Anlam olarak neredeyse aynı
ikiside " lütfen yapma" anlamına geliyor.
Gözünü seveyim "rica" anlamı daha kuvvetli
Allah aşkına "ısrar" anlamı daha baskın.
Utente esperto
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Arabo
- Turco
- Gözünü seveyim, kardeşine karşı daha anlayışlı ol.
- Gözünü seveyim bir bak, yağan yağmura
- Yalan söyleme gözünü seveyim.
- Aman gözünü seveyim sen dokunma daha fazla, mahvettin iyice resmi.
- Allah aşkına kardeşine karşı daha anlayışlı ol.
- Allah aşkına bak şu yağan yağmura
-Allah aşkına yalan söyleme artık.
- Aman Allah aşkına sen dokunma daha fazla, mahvettin iyice resmi.
Utente esperto
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Arabo
- Turco
@Fatima_Alabbadi rica ederim 💕
Utente esperto
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Turco
@Fatima_Alabbadi
Allah aşkına artık hırsızlık yapma.
Gözünü seveyim,annenden kalan kolyeyi iyi sakla.
Utente esperto
Questa risposta ti è stata d'aiuto?