Question
Aggiornato il
4 apr 2017
- Arabo
-
Inglese (Stati Uniti)
-
Turco
Domande Turco
Qual è la differenza tra semt e ilçe ?Sentiti libero di rispondere con un esempio.
Risposte
Utente eliminato
4 apr 2017
Domanda in primo piano
@Mohamed_Hayir
mesela bizim oturduğumuz yerler biraz büyükçe kısmına ben bizim semt diyebilirim
bir özellik, bir kısım vb seöt denebilir ama ilçe tamamen belli başlıdır
ama aynı anlamda da kullanılırsa pek sorun olacağını sanmıyorum
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
Leggi ulteriori commenti
Utente eliminato
@Mohamed_Hayir
Sevgili Muhammt genelde aynı anlamda gibi kullanılsa da farklıdır biraz.
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
Utente eliminato
@Mohamed_Hayir
mesela bizim oturduğumuz yerler biraz büyükçe kısmına ben bizim semt diyebilirim
bir özellik, bir kısım vb seöt denebilir ama ilçe tamamen belli başlıdır
ama aynı anlamda da kullanılırsa pek sorun olacağını sanmıyorum
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Turco
- Turco
anyı anlamlı
ليس موجود فرق بينهما، هما نفس الشيء ،يعني semt = ilçe
Questa risposta ti è stata d'aiuto?