Question
Aggiornato il
8 dic 2022
- Coreano
-
Persiano
-
Inglese (Stati Uniti)
-
Inglese (Regno Unito)
Domande Persiano
Che cosa significa رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت ه&ل احمر با بیان اینکه امدادگران جمعیت
ه&ل احمر در استانهای یاد شده از آمادگی کامل برای امدادرسانی به حوادث
احتمالی برخوردارند، گفت ?
Risposte
Leggi ulteriori commenti
- Coreano
- Persiano
- Inglese (Stati Uniti)
📍از آمادگی برخوردارند
They're ready or equipped to face or encounter any unexpected incident or happening.
Utente esperto
Questa risposta ti è stata d'aiuto?