Question
Aggiornato il
11 apr 2017
- Cinese semplificato (Mandarino)
-
Olandese
-
Frisone
Domande Olandese
Qual è la differenza tra aangezien e sinds ?Sentiti libero di rispondere con un esempio.
De docent was criminoloog. Het interessante was dat wij kennis maakten met sociaalwetenschappelijke bronnen en met kwantitatief onderzoek,dus met cijfers uit enquêtes en steekproeven. Aangezien ik eerder een bachelor politicologie heb gedaan was het voor mij geen onbekend terrein, maar voor de meeste mensen die rechten deden wel.
aangezien means 'seeing that....' what is the difference between sinds and aangezien? also , can i use omdat instead of aangezien in this sentence? thanks a lot
Risposte
Leggi ulteriori commenti
- Olandese
'Aangezien' means 'as' or 'because'.
'Sinds' means 'from the time' (and never 'because')
Utente esperto
Questa risposta ti è stata d'aiuto?