Question
Aggiornato il
28 gen 2023
- Ucraino
- Russo
-
Turco
-
Inglese (Regno Unito)
Domande Turco
Che cosa significa Abaza peyniri , abdestbozan otu ?
Risposte
Leggi ulteriori commenti
- Turco
Abhazian cheese
Poterium spinosum
abdestbozan otu = Gülgillerden, almaşık yapraklı, yeşilimsi veya kan kırmızı çiçekler açan, idrar söktürmede ve kan dindirmede kullanılan bir bitki.
Abaza peyniri = İnek sütünden yapılan ve yassı biçimde dilimlenen bir kaşar peyniri türü.
https://www.okyanusingilizce.com/kelime/abaza%2...
https://www.okyanusingilizce.com/kelime/abdestb...
Utente esperto
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Turco
@Julia-Maria
Abazan Peyniri: is a kind of cheddar cheese made from cow's milk.
Abdestbozan Otu: It has urinary and gas-removing properties. That's why he got this name. Because these spoil ablution.
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Ucraino
- Russo
- Turco