Question
Aggiornato il
29 dic 2014
- Inglese (Stati Uniti)
-
Spagnolo (Messico)
-
Spagnolo (Colombia)
-
Spagnolo (Spagna)
Domande Persiano
Qual è la differenza tra گوش دادن e گوش كردن ?Sentiti libero di rispondere con un esempio.
Risposte
Leggi ulteriori commenti
- Persiano
Actually the are same and no big difference. گوش كردن mostly use in verbal.
گوش دادن mostly use in writing
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Inglese (Stati Uniti)
If I want to say "I am listening to music" how can I say it?
And also, how can I say "I am listening to a song"?
- Persiano
For music مي دهم is better
For a song مي كنم is sounds familiar.
So when is general دادن
Specific thing كردن
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Persiano
You can say like this:
من موزيك گوش مي دهم
من به اين آهنگ گوش مي كنم
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Inglese (Stati Uniti)
Thank you so so much for your explanation. You helped me a lot :)
- Persiano
One thing more
من موزيك گوش مي دهمit is near present time
But
من به اين آهنگ گوش مي كنم و يا من به اين موزيك گوش مي كنم it is exactly in present time it means right now
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Inglese (Stati Uniti)
Hmm it's a little confusing now haha. Does "goosh kardan" always have "beh"?
ميشه گفت من دارم اين آهنگ رو گوش ميدم؟ يا بايد بگم من دارم به اين آهنگ گوش ميدم؟ يا بايد بگم من دارم اين آهنگ رو گوش ميكنم؟ خيلي گيج شدم
- Persiano
من دارم به اين آهنگ گوش ميدم درست است.
من دارم آهنگ گوش مي كنم و من دارم به اين آهنگ گوش مي كنم. يكي است. يعني الان توجه شما در لحظه روي اين موزيك خاص است.
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Persiano
اين جمله را ببين:
من دارم اين آهنگ را گوش مي كنم لطفا آهسته تر.
و يا اين جمله:
من دارم به اين آهنگ گوش ميدم لطفا آهسته تر.
هر دو جمله درسته براي مي كنم "به" نمي خواد "را" لازم است.
براي ميدهم "به" لازم است.
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Inglese (Stati Uniti)
Thank you very very very much :) I understand it better now :)
- Persiano
تفاوتي وجود ندارد اين توضيحات كيج كننده است.
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Persiano
توى معنى با هم تفاوتى ندارند. اما گوش كردن فعل مفعوليه. يعنى نياز به مفعول داره. من حرف تو را گوش ميكنم. اما گوش دادن فعل متمميه. يعنى نياز به متمم داره. من به حرف تو گوش مى دهم.
نكته اينجاست كه وقتى گوش كردن رو به كار ميبرى تاكيد روى مفعوله. من فقط حرف تو را گوش ميكنم. ولى وقتى گوش دادن رو به كار ميبرى مهم عمل گوش دادنه. يعنى به حرف تو دقت ميكنم.
خود فارس ها اين دوتا فعل رو به جاى هم به كار ميبرند اما خب دليل تفاوت اين دو فعل اينى بود كه گفتم
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Inglese (Stati Uniti)
خيلى خيلى ممنون بابت توضيحتون. خيلى زحمت كشيدين و خيلى بهم كمك كردين.
- Persiano