Question
Aggiornato il
30 mag 2017
- Arabo
-
Turco
Domande Turco
Come si dice in Turco? عفواً
Risposte
Leggi ulteriori commenti
- Arabo
- Arabo
- Arabo
- Turco
عفوا
اما اذا للشكر اقول عفوا = rica ederim
لكن
اذا للمعذرة اقول عفوا = affedersin( انت)
للجمع اقول affedersiniz (انتم)
او pardon
لكن
اذا للعذر اقول عفوا =! özür dilerim
( انت)!kusura bakma
للجمع !kusura bakmayın(انتم)
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Turco
عفوا
اما اذا للشكر اقول عفوا = rica ederim
لكن
اذا للمعذرة اقول عفوا =
للمفردaffedersin
للمفرد لكن نقول affedersiniz
للاحترام اذا كبير منا.لكن غير عائلتنا.
للجمع اقول affedersiniz
او pardon(للمفرد و للجمع )
لكن
اذا للعذر اقول عفوا =
özür dilerim ! (للمفرد و للجمع )
kusura bakma ! للمفرد
kusura bakmayın! .
للمفرد لكن نستخدم كبير منا.لكن غير عائلتنا.
kusura bakmayın! للجمع
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Turco
- Turco
- Turco
in turkish 2 means
1. sorry = af edersin=af edersiniz
2.you are welcome = bir şey değil
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Turco
- Turco
Utente eliminato
- Turco
- Turco
- Turco
Bir şey değil أو(ya da) rica ederim.
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Turco
- Turco
It has two means.
1. Bir şey değil = rica ederim=You're welcome
2. Affedersiniz = I am sorry
Questa risposta ti è stata d'aiuto?