Question
Aggiornato il
2 apr 2016
- Turco
-
Inglese (Stati Uniti)
Domande Arabo
Qual è la differenza tra اعطاء e أُوتِ ?Sentiti libero di rispondere con un esempio.
Risposte
Leggi ulteriori commenti
- Arabo
إعطاء "means "to give
أوت.... this is the first time me seeing this word ! are sure of it?
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Arabo
اعطاء
from verb اعطي means to give
أُوتِ verb يؤتي which means to be given (someone gave you somethig)
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Arabo
يؤتي = يعطي active
أُوتِي =أُعطي passive
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
Utente eliminato
İkinci kelime, bir yerden bulup da, bir kısmını kestiğin bir kelime sanırsam?
"إِعْطَاء" kelimesi, "أَعْطَى" fiilinin masdarıdır, anlamı da "vermek/verme".
İkinci kelime için en başta sorduğum soruya yanıt bekliyorum, ki cevap vereyim.
Questa risposta ti è stata d'aiuto?