Question
Aggiornato il
10 lug 2017
- Italiano
-
Rumeno
-
Inglese (Regno Unito)
-
Tedesco
Domande Rumeno
Qual è la differenza tra multumesc e multumim ?Sentiti libero di rispondere con un esempio.
Risposte
Leggi ulteriori commenti
- Rumeno
@ilu01 mulțumesc is singular Eu îți mulțumesc I thank you, and mulțumim is the plural form Noi vă/îți mulțumim- We thank you.
Utente esperto
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Italiano
ok atunci daca sunt singura si spun multumim nu e correct?
- Rumeno
@ilu01 mulțumesc este pentru persoana întâi Prezent Eu mulțumesc, și persoana a 3 a plural Ei/Ele mulțumesc. Mulțumim se folosește la Prezent persoana a 2 a plural Noi mulțumim.
Utente esperto
Questa risposta ti è stata d'aiuto?