Question
Aggiornato il
14 set 2017
- Arabo
- Inglese (Stati Uniti) Quasi esperto
-
Inglese (Stati Uniti)
-
Svedese
-
Turco
Domande Turco
Che cosa significa Sana olan aşkım hep akan bir su Sen de benim gibimisin söyle Aklımda senden başka hiçbir şey yok Bu günlerde Sadece senin aşkın avutur beni Unutturur bana bütün dertleri Şefkatli kollarınla sar beni bu gece İstediğim aslında çok değil ?
Risposte
Leggi ulteriori commenti
- Turco
It means my love is like a water pouring on you are like mine i cant get you off my mind these days your love makes me calm it makes me forget all the problems wrap me in your lovely arms
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Turco
حبي لك هو دائما المياه المتدفقة قل لي إذا كنت مثلي قل لي لا يوجد شيء آخر في ذهني في هذه الأيام فقط حبك سيجعلني أنسى كل المشاكل مع ذراعيك الرأفة التفاف لي في ذراعيك الرأفة انها ليست حقا ما أريد هذه الليلة
ماذا تعني؟
Questa risposta ti è stata d'aiuto?