Question
Aggiornato il
5 nov 2017
- Cinese semplificato (Mandarino)
-
Polacco
-
Inglese (Stati Uniti)
Domande Polacco
Che cosa significa nie udźwignie携带 brzemienia负担 swego czynu ?
Risposte
Utente eliminato
5 nov 2017
Domanda in primo piano
Pewnie masz na myśli "brzemienia" a nie "brzmienia". Oznacza to, że dany czyn będzie miał zbyt duże konsekwencje, żeby być w stanie im sprostać. Zazwyczaj używa się tego w odniesieniu do jakichś dużych przewinień (np. morderstwo).
I think you mean "brzemienia", not "brzmienia". It means that something (czyn) will have such big consequences that it will be impossible to take them. It is usually used when talking about serious crimes (like, for example, a murder).
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
Leggi ulteriori commenti
- Polacco
Nie będzie wstanie ponieść konsekwencji swojego czynu.
Nie poradzi sobie z efektami swojego działania.
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
Utente eliminato
Pewnie masz na myśli "brzemienia" a nie "brzmienia". Oznacza to, że dany czyn będzie miał zbyt duże konsekwencje, żeby być w stanie im sprostać. Zazwyczaj używa się tego w odniesieniu do jakichś dużych przewinień (np. morderstwo).
I think you mean "brzemienia", not "brzmienia". It means that something (czyn) will have such big consequences that it will be impossible to take them. It is usually used when talking about serious crimes (like, for example, a murder).
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Polacco