Question
Aggiornato il
8 feb 2018
- Cinese semplificato (Mandarino)
-
Danese
-
Inglese (Regno Unito)
-
Inglese (Stati Uniti)
Domande Danese
Come si dice in Danese? 真正的性别平等和现实不符合。
Risposte
Leggi ulteriori commenti
- Danese
你的意思是不是那種狀態大概是不能實現的?如果是,就可以說:Ægte ligestilling mellem kønnene er urealistisk
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Cinese semplificato (Mandarino)
Sætningen optrådte i en dansk argumentations artikel som jeg skal genfortælle hendes mening med min egen ord. men jeg har skrevet : det passer ikke i vores virkeligehed.
- Danese
@Cherry-lily Så det du mener er, at lige nu har vi ikke ligestilling mellem kønnene i virkeligheden?
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Cinese semplificato (Mandarino)
De fortæller om kønsligestilling. Tak for dit svar🙏🏼😊但是那篇文章的意思是现状和现实有一定距离。
- Cinese semplificato (Mandarino)
- Danese
我寫的句子,意思大概是“達到這種狀態是春秋大夢,所以我可能誤會了你的意思
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Danese
@Cherry-lily Så er det bedre at skrive: i virkeligheden har vi ikke ligestilling imellem kønnene
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Cinese semplificato (Mandarino)
- Danese
- Cinese semplificato (Mandarino)
Hendes oprindelige ord er: “Man postulerer ligestilling her til lands. Det harmonerer ikke med virkeligheden. Og det er ikke kun højrefløjens skyld” den er hendes manchet.
- Cinese semplificato (Mandarino)
Tak ! 但是我觉得我的丹麦语距离写高水平的文章还差很远。如果你想学中文,我的中文水平还不错,特别是古汉语。
- Danese
- Cinese semplificato (Mandarino)
- Danese
- Cinese semplificato (Mandarino)