Question
Aggiornato il
14 lug 2018
- Russo
-
Turco
-
Inglese (Stati Uniti)
-
Inglese (Regno Unito)
Domanda chiusa
Domande Turco
Che cosa significa kaş yaparken göz çıkaran ?
Kesin anlamını anlatın lütfen, Inglizce'de daha da iyi olur/ "kaş yapmak" nedir? Makiyaj falan bi şey mi? Ya da göze bir kirpik girince onu alıp atmak çalışmak mıdır?
Risposte
Leggi ulteriori commenti
- Turco
İyilik yaparken çok daha kötü bir hasar bırakacak kötülük yapmak gibi birşey
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Russo
- Turco
hayır makyajla ilgisi yok. bu çok eski bir sözdür deyimdir. iyilik yapmak isterken kötülük yapmak. ama yanlışlıkla yapmak.
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Turco
iyisini yapayım derken kötü yapmak
Questa risposta ti è stata d'aiuto?
- Turco
It means doing something wrong when trying to do a favor.
It’s an idiom.
Questa risposta ti è stata d'aiuto?